Over ons

Samen staan we sterker.

Combi Glas Geesteren

Combi Glas is al 25 jaar uw adres voor het leveren van glas in vele soorten toepassingen. Binnen ons bedrijf zijn inmiddels 18 deskundige medewerkers op verschillende afdelingen actief.

Wij werken door heel Nederland voor onze opdrachtgevers in de woningbouw en utiliteit. Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van glas zijn we een solide en betrouwbare partner.

Bent u geïnteresseerd?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies en offerte of bezoek onze showroom.

Ons team

Vakmanschap en kwaliteit vraagt om vakmensen. Om het gewenste resultaat te garanderen is een goede balans tussen kennis, ervaring en enthousiasme nodig.

Deze betrokken aanpak heeft bij Combi Glas gezorgd voor een jong en dynamisch team met een scherp oog voor detail en kwaliteit.

Eigenaren: Gerrit, Josefien, Dave en Roy Kreuwel

Glaszetters: Gerrit Burgers, Martin Wolbers, Marcel Vos, Mika Suleimanjan, Alfons Kruiper, Tim Pegge, Richard Schröder, Henk Waaijer

Glas in lood: Marcel Asbreuk en Gerard Wesselink

Kantoor: Charles ter Horst, Ria Oude Wesselink , Mike Freriksen en Annelies Kosters

MVO

Combi Glas wil op een maatschappelijk verantwoorde manier opereren door mens (People) en leefomgeving (Planet) centraal te stellen en niet alleen te streven naar winst (Profit).

Binnen ons bedrijf willen wij graag:

  • Duurzaam ondernemen
  • Duurzaam bouwen
  • Een transparante en flexibele onderneming zijn
  • Een goede werkgever zijn voor haar personeel
  • Maatschappelijk betrokken zijn

Door het gebruik van onze warmtepomp en ledverlichting hebben we gekozen voor een duurzame energiebron en ingezet op de verlaging van het energieverbruik.

De onderstaande maatschappelijke initiatieven in onze directe omgeving sponsoren wij: